Tel. 06-10641569

e-mail:
Driemond = tussen Amsterdam en Weesp
gratis parkeren

De mozaïek studio


Op Zaterdag 2 juni om 13:00 tot 17:00 is er een individuele workshop in Driemond

Op het Atelier van worden verschillende workshops, vrijgezellen party's of bedrijfsuitjes georganiseerd. Ook is het mogelijk een mozaiek party op eigen lokatie of in Haarlem of Purmerend, te boeken vanaf 6 tot 35 personen. De onderstaande programma's zijn voorbeelden van wat mogelijk is maar aarzel niet om een eigen idee voor te stellen want er kan veel.
is een mozaiekspecialist, beeldend kunstenaar en 1' graads bevoegd docent CKV en kunstgeschiedenis, maakt reizen naar Spanje ,Italie, Tunesie en recent naar Iran om zich te verdiepen in de mozaiek historie en techniek. Maakt al 20 jaar mozaieken en geeft daar al weer 14 jaar workshops en cursussen in.

Er zijn 2 verschillende workshops

4 uur; hier leert u mozaieken met tegels op bv een spiegel, schaal of tegel, geschikt voor 6-35 personen

1, 5 uur; hier mozaiekt u met glasvierkantjes op bv een tegel , bloempot of tableau met het logo van het bedrijf geschikt voor 6- 100 personen


Vrijgezellen party

Op het atelier van te Driemond[ =tussen Weesp en Amsterdam]kan er voor een groep vanaf 6 tot 12 personen een workshop of b.v. een vrijgezellenparty georganiseerd worden. In vier uur tijd mozaiekt u een fraaie spiegel, schaal of tegel die gevoegd en wel mee naar huis genomen kan worden. Op mooie dagen werken we in de tuin en in de winter in het atelier waar mozaiekreliefs de wanden versieren. Natuurlijk krijgt u uitgebreid uitleg over het mozaieken , de kleur contrasten en het gebruik van het gereedschap en het voegen. U kunt onbeperkt kiezen uit 50 verschillende kleuren tegels en leuke extra's voor de finishing touch. Het werkstuk is dus helemaal af als u het mee naar huis neemt. 

Mocht u het interessant vind kan er ook iets verteld worden over de geschiedenis van het mozaiek. De workshop is inclusief gebruik gereedschap en materiaal, meer dan 50 kleuren tegels, spiegel, schaal etc., koffie en thee met appeltaart De kosten bedragen € 35 p.p. Voor meer info bel of email.

Tuin en atelier in Driemond [Amsterdam]

NIEUW :Mozaieken met aansluitend een Spaanse TAPAS maaltijd
Arragement Spaanse Tapas, na een fraai voorwerp gemozaiekt te hebben, kunt u in de sfeer blijven met een heerlijke Spaanse tapas maaltijd. Verschillende schoteltjes met de heerlijkste hapjes komen op tafel o.a. gambas, tortilla [spaanse gevulde ommelete] visjes, aubergine met gedroogde tomaten tapas, warme gehaktballetjes in tomatensauce met natuurlijk brood en aioli en uit eigen tuin een courgette soep. Dit arragement kost incl mozaieken, tapas, thee/koffie met wat zoets, rose en frisdrank 50 europ.p. Voor het voorwerp dat gemozaiekt kan worden heeft u de keuze uit een schaal, spiegel of lampje. De tapas zijn een complete maaltijd. 

Voorbeelden van de 1 a 1,5 uur durende glastegel workshop vlnr 24 medewerkers van de ABN-Amrobank mozaiekte aan het eind van een trainingsdag dit nieuwe logo, ernaast 100 inwoners van een gerenoveerde wijk in Delft, mozaiekte met Delfstblauw de mooiste tegels en bloempotten....

Voorbeelden van de 4 uur durende keramiek tegel workshop en de verschillende te mozaieken voorwerpen Met tegels in 50 verschillende kleuren , worden de mooiste schalen gemozaiekt!

Voorbeelden van vrijgezellen party's en de verschillende te mozaieken voorwerpen

Met tegels in 50 verschillende kleuren , worden de mooiste schalen gemozaiekt!

Ook een spiegel behoort tot de mogelijkheden om met tegels te mozaieken.

Of met glas op een lampje .

Workshop in de tuin van het atelier te Driemond [Amsterdam] , waar met glas op lantaarns zeer sfeer volle lichtjes gemaakt worden.

Het is ook mogelijk om met een workshop een tafeltje te mozaieken. De tafeltjes worden in overleg ontworpen en in de lievelings kleuren van de bruid gemozaiekt. De grote is afhankelijk van het aantal vriendinnen. Hier onder staan voorbeelden naar ontwerp van Marieke en idee van de bruid. Het is dus ook mogelijk met eigen ideeen ,plaatjes etc te komen vooraf en zo een zeer persoonlijk kado met z'n allen te maken.

Hier onder staat een tafel met een doorsnede van 1.10m , gemozaiekt door 16 vriendinnen

 

Voor deze tafel mozaiekte iedereen een bloem en met z'n allen werd de achtergrond gemaakt, 
vervolgens werdt de tafel afgevoegd met gekleurde voeg

 

Deze ompot tafel is gemaakt is gemaakt als afscheidscadeaux voor een collega

door 32 leerkrachten op een gezellige middag met een high tea arragement  

 

 

glas mozaiek op de ruitjes van kaars lantaarn

Voor groepen vanaf 15 tot 35 personen is het mogelijk bij Keramikos te Haarlem,

Whereland te Purmerend of

Lutterman tegels te Den Helder een mozaiek workshop o.l.v. te organiseren

PV RABO Bank Waterland kwam op een maandagavond naar Wherelant in Purmerend om daar met 35 medewerkers gezellig te mozaieken met Tapas diner.

Mozaiek met tapas arragement voor 15 medewerkers van een kinderdagverblijf bij Keramikos in Haarlem

Op eigen lokatie kan natuurlijk ook!